her gün boş baktığın duvarlar var. bembeyaz. sen nereye çekersen hayallerini o yöne götürecek. seninle anlam bulan, seninle anlam yitiren.

sevgilin ile film izlerken evin sıcacık duvarları var. henüz duvarları süsleyecek resimlere cesareti olmayan bir ilişki sizinki belki. ama duvarlar sıcak.

üzerine ilanlar asılmış yorgun duvarlar var. zamanın geçtiğinin ama bazı şeylerin yerinde kaldığını kanıtlamak için. her şey üst üste binmiş onlar için. 19 ekimdeki jay jay johonson konseri, anarşik bir partinin korkusuz mitingi, türk kahvesi içene bedava fal bakılan bir cafe'nin batıl inancı. düzlüğünü yitirmiş, yüklenmiş duvarlar.

seni seviyorum duvarları var. en kötü sprey boyalar ile yazılmış aşk cümleleri var. çoğunun altında yine de takma bir isim kullanılmış. bilirsin, bazen insanın aşkını duvarlara yazacak coşkusu vardır ama gerçek adını yazacak cesareti yoktur. aşk duvarları var. kimi haykırmalı, kimi ağlamalı...

ben de seninle aramıza duvarlar koydum, hepsinin bir hikayesi var. seninle aramızda hikayeler koydum, hepsinin bir duvarı var.

4 yorum: